Nieuwsbrief
Events & Meetings
Nr 2   may / june 2002

Hallo Cruise Brothers,
Hierbij alweer een Nieuwsbrief (nr 2) die u niet moet zien als ons blad 'the Cruiser'. We zullen U als extra service meer van deze brieven in de toekomst toezenden. Ze dienen ook als een soort reminder.

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van de volgende BELANGRIJKE PUNTEN:

Stories
Heeft U nog verhalen en/of kopieën voor 'the Cruiser' zend deze dan tijdig aan: ToMo, Lage Nieuwstraat 547, 2512 WJ Den Haag. Of via de E-mail

Gezocht: (foto)modellen Amerikaanse autojaarkalender 2003
Het is weer zover. We zijn bezig met fotograferen maar missen nog enkele spontane leuke frisse modellen die van poseren houden. Voel je je aangesproken of ken je een bijzondere jonge dame ? die naast één van de fraaie sleeën zou willen poseren, zoek dan contact met ons. Misschien sta jij dan op die nieuwe kalender 2003. Velen zijn je al voorgegaan! Stuur alle gegevens + een foto naar Martina vd Brand, Schenkkade 45, 2595AR Den Haag of Email

Free Card for every-one
Hierbij verstrekken we U gratis een card waarmee je korting kunt krijgen bij alle 7 Texaco benzinestations in Den Haag. Ook op de hoek bij de Saturday Night Meeting a/d Escamplaan / hoek Lozerlaan.

Hiermee krijgt u
korting op elke liter
getankte brandstof.

Benzine:€0,0363
LPG/Diesel:€0,0272
(in eurocenten)

oftewel
8 en 6 oude centen

We go
to
Texaco

We go
to
The Haque

Heeft u hierover nog vragen dan kunt u ons bereiken via Guus V. 070 - 36041907

Gezocht: Vrijwilligers
Wij zoeken nog enkele vrijwilligers (met spoed) die ons willen helpen op o.a. the Saturday Night Cruise. Dit laten wij ook niet onbeloond. Zo wordt U, afhankelijk van Uw inzet, beloond met lekker(e) eten(tjes) en andere voordelen. Laat U zien, sta achter ons en help TEL: 070 - 3604197

Rekeningrijden of wegenbelasting of . . .
Dit gaat voorlopig NIET door. U hoeft tot zeker 2004 niet bang te zijn dat U weer wegenbelasting dient te betalen voor Uw oldtimer door één of andere rare wijziging ! De regering is gevallen !! Netelenbos komt hoogst waarschijnlijk NOOIT meer terug. Maak hier ge(mis)bruik van ! Blijf lekker rond cruisen in Uw Amerikaanse Oldtimer en laat zien wie en waar we zijn.

Snellere doorgang bij Saturday Night Cruise
Hoofd-ingang: voor de Cruise Brothers: Wij gaan OOK dit keer via de hoofd-ingang alleen nog maar auto's van U doorlaten. DUS let OP . . . .
Andere ingang: De anderen blijven welkom maar krijgen de ingang vanaf de Zichtenburglaan via de Koperwerf. Hiermee realiseren we een snellere doorgang voor iedereen en kunnen U van een goede plek voorzien. Hierdoor voorkomen we enorme files en ontlasten het drukke verkeer.


** Freds Westlandrit **

LET OP telefonisch aanmelden (GRATIS max. 2 pers. per auto; per extra pers. bijdrage € 5,- )

26 MEIOp zondag starten wij onze 'Westlandrit' die jullie voert door de grootste kassenbouw regio van de wereld! Deze rit is op ons verzoek geheel door Fred Roessen en Ralph de Vries georganiseerd voor the Cruise Brothers en andere belangstellenden.

VerzamelenRond 12.00 verzamelen we bij rest. MIRELL aan de Diepenhorstlaan 19 in Rijswijk

Via Amsterdam A-4: Ga richting Den Haag. Neem afslag 'Plaspoelpolder'. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf en de volgende verkeerslichten rechtdoor (Diepenhorstlaan) Rechts ziet U 'Mirell'.

Via Rotterdam A13: Ga richting Den Haag. Neem afslag 'Den Haag-Zuid/Rijswijk (Plaspoelpolder) en dan afslag 'Plaspoelpolder'. Rechtsaf (Diepenhorstlaan) na 2e verkeerslicht aan de rechterkant ziet u 'Mirell'.

Vooraf aanmeldenvia Fred: 06-22244609 of
via Guus 070-3604197

inschrijven tot en 22 mei


Koffie/gebakNa aanmelding bij de inchecktafel krijgt U een bon voor een gratis koffie en een heerlijk gebakje.

Vertrekken om 13.00

TussenstopEr vindt een tussenstop bij het Keeringshuis plaats. Tegen inlevering van de door u gekochte bon (euro 5,-) krijgt u een kop soep, een broodje en drinken. Deze bonnen kunt u bij de inchecktafel aanschaffen.

EtenNa de rit kunt U weer gezamenlijk aan tafel gaan. Dit keer in het zeer gezellige restaurant en partycentrum 'Madestein'. Vlakbij Den Haag en de snelweg. Dit zal rond 18.00 plaatsvinden. Prijs: 25,- euro per persoon voor een uitgebreid warm- en koudbuffet. (drank is niet inbegrepen). Geef deelname hieraan vooraf door !!!!

Wij wensen U nog een prettige rit. Wel VOORAF aanmelden en doorgeven of u mee eet.Vooruitblikken:


* Weekend Cruise *

GAAT NIET DOOR

Daarvoor in de plaats:
22 juni Gezellige avond: Op het moment is uw bestuur bezig een keuze te maken voor een gezellige avond op een leuke locatie voor een hapje en goede muziek voor alléén leden met aanhang.

Wij zullen dit extra goed maken op een door ons reeds gereserveerde locatie voor volgend jaar !! Dit wordt een grote verrassing voor iedereen. Hierover zult u meer horen.

* (Weekend) Limburgrit *

Zondag 25 augustus (in plaats van op 14 juli) houden we een rit. Zaterdag (24 aug.): kunt u al meedoen en met ons richting Limburg gaan. We hebben voor die zaterdag een heel programma met een bezoek aan een grote Amerikaanse automeeting of automuseum, s'avonds een Drive Inn Bios bezoek om uiteindelijk te blijven slapen bij van der Valk waar vandaan we s'ochtends met de rondrit door Limburg zullen starten.

U hoort meer hierover. Info: 070-3604197


* Harley-Cruise Brotherrit *

Zondag 22 september houden we een rit in Utrecht/Gelderland.

In samenwerking met een Harleyclub zullen we gezamenlijk een rit organiseren, waarbij we een zeer leuke tussenstop zullen hebben.

Uiteindelijk zullen we gezamenlijk eindigen bij hun clubhuis (Harley dealerslocation) waar bij inschrijving vooraf deel genomen kan worden aan een BBQ.

De Harley club is even enthousiast als dat wij zijn. Dus noteer deze datum en neem deel. Hierover meer in de nabije toekomst.


Beloning: Tijdens de USA Plaza show in de Darlingmarket in Rijswijk is er tijdens de opbouw een opblaasbare Coca Cola fles verdwenen. Deze neem je niet zomaar mee want is enkele meters hoog nadat deze is opgepompt en leeg een aardige sjouw.
Wie heeft hier iets van gezien of weet heeeeellll misschien een dergelijke promotie fles te liggen ?
Bel Zoet US-Cars voor de tip: 070-3860255 vraag naar Winand

Hofstad Classics


Terug naar de "Cruise Brothers Nieuwsbrieven" pagina